דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

22/03/2006 | 14:33 | מאת: ליטל

בלה שלום, לפני כחודש התחלתי לעשות דיאטה וירדתי 3 קילו. לפני שבועיים חרגתי קצת מהדיאטה והעלתי קילו וקצת, ולפני שלושה ימים שוב התחלתי לשמור והורדתי קצת פחות מקילו. בעקבות המקרה עלתה לי שאלה: כאשר אני מגיעה למשקל הרצוי שלי איך אני שומרת עליו?? (לא מרזה יותר במשקל ולא מעלה). בתודה ליטל.

22/03/2006 | 14:54 | מאת: ליטל

שכחתי לציין כמה דברים: גילי הוא 16. הדיאטה שאני עושה היא עצמאית והיא כוללת: בוקר-שתיית תה לפעמים עם ופל ,ארוחה אחת גדולה ביום לפעמים בצהריים ולפעמים בערב תלוי בתאבון ואם אני ישנה צהריים, שני סנדויצ'ים קטנים ולפעמים גם פרי ומוצאי שבת אני קצת חורגת מהדיאטה זאת אומרת שאני מרשה לעצמי לאכול חטיף או שוקולד קטן. הדיאטה שלי גם כוללת פעילות גופנית של 4-5 פעמים בשבוע נסיעה באופנים או באליפטקל (=סוג של אופני כושר). תודה מראש ליטל.

23/03/2006 | 15:02 | מאת: בלה אגמון

שלום לך. את עושה דיאטה לא בריאה ולא מאוזנת. זה מסוכן מאד גם נפשית וגם פיזית. אם את רוצה לרזות נכון ובריא ולא לעלות את כל מה שהורדת עם ריבית עליך לעשות את זה נכון בליווי של איש מקצוע אמין. דיאטנית קלינית למדה הרבה שנים באוניברסיטה ועשתה סטאז בבית חולים, היא מעודכנת בכל החידושים התזונתיים ולמדה גם הרבה אספקטים רגשיים ונפשיים הקשורים במזון, אכילה , שינוי ושמירה על ההשיג. אני מאד ממליצה לך לגשת לדיאטנית מוסמכת פרטי או דרך הקופה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה