כולם בדיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/03/2012 | 21:24 | מאת: אחת שנמאס לה

פשוט לא יאמן, כל העולם בדיאטה, כולם כל הזמן מדברים על איזה דיאטה הם עשו, עושים או יעשו. נמאס לשמוע על מה זה אכל, מה הוא יאכל עוד שעתיים וממה הוא ימנע בשנה הקרובה. כמה אפשר להתעסק בסיפור הזה כל היום? יותר גרוע ממגיפת ההשמנה, מגיפת הדיאטה. אפילו אנשים שרזים לא מרוצים מעצמם, מה עוד נשאר? חייבת הייתי להוציא ולשתף.

לקריאה נוספת והעמקה
13/03/2012 | 08:10 | מאת: בלה אגמון

יקרתי נגעת בנקודה כואבת, התרבות שלנו בעיתית. מעודדת שנאה עצמית,הרעבה וניתוק מהגוף. משומנת על ידי 2 תעשיות המגלגלות מילארדים - תעישיית המזון המתועש הגורם להשמנה והתמכרות מצד אחד , ותעשיית היופי המציגה דימויים בלתי אפשריים ומעודדת להגיע אלהם מצד שיני. ופה בין שני עולמות אלו נמצאים אנשים תמימים שנטרפים בידי המפלצות האלו, מוצאים עוד ועוד כסף ובסוף מוצאים את עצמם שמנים מאי פעם. אבל אם את הבנת את זה ועוד אנשים מבינים זה צעד חשוב מאד קדימה. את אל תשאבי לעולם של הדיאטות וזה יהיה נהדר בשבילך ובשביל הסובבים אותך.

13/03/2012 | 20:42 | מאת: אני

לדבריך ואני מצטטת "תעישיית המזון המתועש הגורם להשמנה והתמכרות", כלומר לעניות דעתך אוכל מתועש גורם להתמכרות והשמנה ולכן גם כאן הפתרון הוא סוג של דיאטה והימנעות מסוג מזון זה.אכן הבנתי נכון?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה