בלה מה דעתך על התפריט

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/03/2006 | 12:38 | מאת: יורם יפרח

בלה שלום רב. בוקר 1 גביע קוטג" 5%. שתיה חמה 1 פרוסה של לחם קל בניים פרי או מעדן 0% צוהוריים 2 כפות של אורז או כל פחמימה אחרת רבע עוף בגריל מרק סלט ירקות 1 פרי בניים פרי או עוגיה קטנה ערב סלט ירקות מעדן 0% 1 פרוסה של לחם קל שתיה חמה במשך היום הרבה הרבה מיים מה דעתך על התפריט שלי אודה לך על תשובתך המהירה

11/03/2006 | 21:31 | מאת: בלה אגמון

יורם אני לא יכולה לענות על שאלה כזו כי זה לא מקצועי. אינני מכירה אותך - לא את גילך ,לא את מצבך הבריאותי ,לא את משקלך וגובהך ,לא את הרגלך התזונתיים. אם אחווה דעתי על התפריט בלי לדעת את כל התשובות האלה אחשב כשרלטנית ולא אשת מקצוע. כשעונה לך איש מקצוע שלמד באוניברסיטה ומחוייב לאתיקה מקצועית הוא לא יכול לזלזל בך ובעצמו. לכן, לצער לא אוכל להתיחס מקצועית לתפריט שלך. אתה יכול לגשת לדיאטנית ולקבל תפריט אישי.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה