הדיאטה האינטרנטית

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/03/2006 | 11:39 | מאת: רונית

דיאטה אינטרנטית אטרקטיבית דרך האינטרנט www.nrglife.com/16175445

09/03/2006 | 12:52 | מאת: בלה אגמון

ח

28/03/2006 | 16:20 | מאת: סטודיו G

למי שחושב שיש ניסים ונפלאות בהרזייה הוא טועה ובגדול!!! אני מציעה למי שיש לו תקווה ללבוש ביקיני סקסי עוד בקיץ הזה את שיטת ההרזייה שעובדת תמיד!!! 1. בניית תפריט יומי של תזונה מאוזנת ובריאה ללא שום גורם הרזייה חיצוני 2. מעקב וליווי צמוד בכל ימי השבוע וכמובן תמיכה שיבעה ימים בשבוע במשך 24 שעות ביממה 3. שמירה לאורך זמן על התוצאות המושגות[ 4. ואם כל זה עוד לא הספיק לכם... אז הבטחה לתוצאות כבר בחודש הראשון!!! מי שרציני ומוכן לקחת את עצמו בידיים אז זו ההזדמנות שלך! לפרטים ניתן לפנות לטל: 054-5261220 יעל ולכתובת [email protected]

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה