בלה בעיה חמורה בבקשה תגיבי!!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/03/2006 | 22:17 | מאת: נעמה

בלה שלום רב, שמי נעמה אני בת 17 גובהי 1.54 ומשקלי 55. לפני כחצי שנה שקלתי 45 קילוגרם וכעת עליתי ב-10 קילו. העלייה במשקל השפיעה משמעותית על חיי (זה בא לידי ביטוי בחוסר בטחון, פחד ,התרחקות מחברים /מאנשים קרובים ודכאון) יש לי התקפות אוכל שאינני יכולה לשלוט עלייהם, כאשר בא לי משהו אני אוכלת "בלי לדפוק חשבון"... השאלה שלי היא - כמה קילוגרם אני צריכה לרדת ביחס לגובהי ובאיזו דרך את ממליצה? אשמח אם תעני לי בתודה מראש, נעמה

11/03/2006 | 21:38 | מאת: בלה אגמון

קשה לי להתחיס לשאלה שלך. אין לי מספיק נתונים. משקלך תקין. עליה של 10 קג בגיל זה היא טבעית ונורמלית. גופך עובר שינוי מגוף של ילדה/נערה לגוף של אשה. על אותו גובה אשה שוקלת הרבה יותר מנערה. אני יכולה להבין שקשה לך לקבל את השינוי אבל הוא בלתי נמנע. חשוב מאד לא לעשות דיאטות כי זה מסוכן. עליך לאכל בריא ומאוזן . אם קשה לך להתאזן לבד את יכולה לקבל יעוץ דיאטני מקצועי.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה