השמנה ואכילת לימון

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

07/03/2006 | 16:14 | מאת: יפית

בלה שלום, אני בת 27 וחצי ומעולם לא סבלתי מבעיות משקל, אני כ 7 שנים עובדת באותו מקום עבודה בישיבה מול מחשב, כשהתחלתי לעבוד היתי שוקלת בערך 54 קילו היום הגעתי למשקל של 70 קילו לאחרונה הדבר ממש מציק לי למרות שאני לא ניראת שמנה אני מרגישה שמאוד התרחבתי בחלק גופי התחתון וזה מתחיל להיראות לא אסטטי, אני מניחה שאת רוב רובו של המשקל העלתי בשל ישיבה רבה וחוסר פעילות. העניין הוא שבזמן האחרון אני מנסה לחשוב על כל מיני דיאטות ואני נהיית ישר מתוסכלת כי אני לעיתים קרובות מרגישה רעב, יש לציין שאני משתדלת לאכול בריא ומזין אך למרות זאת תמיד מתחשק עוד משהו מתוק וכו' והפיתויים הם קשים לי. חשוב לי לציין שאני טיפוס חרדתי ונוטלת כ- 7 שנים סרוקסט מה שגם גרם להגברת התאבון שלי וכתוצאה מכך להשמנה ,ז"א אני לא העלתי ככה בבת אחת, עם הזמן ראיתי את המקל עולה, העינין הוא שאני לא מרגישה שאני אוכלת יותר ופחות אז למה המשקל ממשיך לעלות? מה את ממליצה לי ? בן דודי הוא סוכן של הרבלייף והציע לי לנסות את השיטה שלהם עם השייקים. בנוסף לאחרונה אני ממש אוהבת לאכול לימונים עם הקליפה שלהם ואני אוכלת בכל ארוחת צהרים כרבע לימון ,האם זה מסוכן לגוף? לדם? לאחרונה יצא לי בבדיקות קצת אנמיה האם זה יכול להיות קשור לזה? אודה לתשובותיך יפית

07/03/2006 | 22:28 | מאת: מוטרדת

שלום לך יפית שני דברים לי אליך , הראשון , אל תתחילי בכלל עם הרבלייף , חוץ מזה שהוא לא ממש גורם להרזיה , אלה הדיאטה שאת צריכה לעשות איתו , שזה כמעט הרעבה , אז כבר עדיף דיאטה טובה , ומנסיוני , ברגע שתפסיקי עם הרבלייף כל המשקל יחזוק כבמטה של קסם , ודבר שני , גם אם תאכלי לימון שלם בכל יום , זה לא גורם לאנמיה , הלימון סה"כ נותן לך ויטמין סי שכן נחוץ לגוף,במיוחד בימים כאלה טרופים של מזג אויר לא יציב ,שיהיה לך רק טוב מוטרדת

08/03/2006 | 08:12 | מאת: בלה אגמון

שלום לך יפית. עליך להבין שירידה במשקל הוא עניין רציני ביותר וסכנות רבות טמונות לצידו. לרדת במשקל בעזרת אדם לא מקצועי שלמד על תזונה בסוף שבוע אחד ונותן לך אבקות זה חסר אחריות כלפי הגוף שלך וגם כלפי הנפש. דווקא בגלל שאת נוטלת סרוקסט חשוב מאד שתעשי את תהליך ההרזיה בצורה נכונה ובעקר בליווי ל איש מקצוע מיומן. לידעתך דיאטנית לומדת באוניברסיטה תואר ראשון ואחרי זה עושה סטאז בבית חולים . אני חושבת שמאד חשוב שתגיעי לטיפול של איש מקצוע מיומן. אשמח מאד להיות לך לעזר. אני בנוסף להיותי דיאטנית גם פסיכותרפיסתית דבר שמאד עוזר במצבים של השמנה עקשנית .

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה