מתוסכלת לגמרי מעצמי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/06/2005 | 20:57 | מאת: שחףבת

שלום לכולם.. אני בת 3 עוד מעת...ומיזה כמה שנים טובות סובלת מעודף משקל..עשיתי הכל..נו טוב כמעט הכל?!..אני שוקלחת 20 קילו מהמותר לגופי...בשנה האחרונה העלתי והגעתי למשקל שלא ראיתי מיימיי..80 קילו..כאן ניבהלתי..אבל זה לא עוזר לי..מאחר שאני כל כך מתוסכלת..שכל דבר שאני מתחילה פשוט נעצר ואני טסההה לאכול..אצלי אוכל זה אהבה..אני אוהבת לאכול..(מין הסתם)..אבל כל הבגדים שלי כבר לא עולים עלי..אני נותה להתסתגר בבית שלי..על מנת לא לצאת מאחר שבגדים לא עולים עלי יותר..ולא רוצה לקנות מלתחה חדשה..(זה יגרום לי לאשר את המשקל)...אני נראית טוב לגילי..רק שאני לא מסוגלת לקחת את עצמי בידיים..אני באמת מתוסכלת..אין לי שק לכלום בחיים..עושה דברים בצורה טכנית מאוד...רע לי ועצוב לי...אשמח לשמוע אתכם..אנייודעת שאין תרופת פלא...אבל אני חייבת את זה לעצמי..בבקשה עיזרו לי אשמח לשמוע תגובות...בלה עיזרי לי...:(( אני על סף יאוש טוטאלי !! שבוע טוב שחף...

05/06/2005 | 21:19 | מאת: אביבית

שחף קודם כל את צריכה לקחת נשיפה ולהירע בעיית אכילה נפוצה כיום יותר מתמיד ויש מודעות לאנשים ההיתי ממליצה לך לפנות לתזונאית שתתאים לך תפריט אישי וכדאי לך לנסות לטפל בתחום הריגשי ולראות ממה נובע הדחף שלך באוכל כשאת מתוסכלת ממשהו ,ובלי שום קשר תנסי לפנטז על בגד שנורא בא לך לקנות ולהראות איתו טוב מאשר על איזה עוגה עתירת קלוריות שנגמרת אחרי דקה ועוד עם יסורי מצפון וסבל לטווח ארוך

05/06/2005 | 21:52 | מאת: בלה אגמון

שלום שחף , צר לי לשמוע את מצבך. את מתארת קושי רב סביב נושא של אוכל, משקל ודימוי גוף. דיאטות לא יעזרו לך , רק יחמירו את המצב . עליך לקבל טיפול שמשלב טיפול נפשי עם טיפול תזונתי. בצד התזונתי יש לעזור לך לשנות הרגלי אכילה על ידי שימוש בשיטה של coaching ואילו בצד הנפשי צריך לעזור לך להבין איזה תפקיד ממלא האכל בחייך ואיך הוא עוזר לך ליצור איזון פנימי שגוי. כמו כן חשוב מאד לעזור לך לזהות צורת מחשבה שיפוטית , פרפקציוניסטית ושיפוטית ולשנות אותה לצורת מחשבה מעצימה, מעודדת ותומכת. אשמח מאד לעזור לך את יכולה להתקשר אלי אם את רוצה או להיכנס לאתר של. בברכה, בלה

05/06/2005 | 22:16 | מאת: שחףבת

תודה לכן ...זה מעודד שישנן עוד נשים שמבינות אותי..

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה