בולמיה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/06/2005 | 18:38 | מאת: דניאל

אוקי... חברה נורא טובה שלי סיפרה לי תמול שהיא בולמית... עכשיו כבר הייתה לי חברה שהייתה בולמית וזה לא הסתיים טוב כי עכשיו היא עוברת טיפולים אצל פסיכולוגים ויש לה אנמיה כתוצאה מזה ועוד הרבה דברים... החברה שלי סיפרה את זה רק לי... ואני מרגישה ממש אחראית על זה ואני לא יודעת מה לעשות כדי לעזור לה... היא אומרת שהיא רק רוצה להוריד 10 קילו... אבל לפי החברה השניה שלי אני יודעת שזה לא יהיה ככה והיא תמשיך וזה לא יגמר.... מה לעשות?

05/06/2005 | 21:46 | מאת: בלה אגמון

שלום דניאל בולמיה זו הפרעה קשה ומסוכנת במיוחד אם לא מטפלים בה מיד. על החברה שלך לקבל טיפול מידי . כמה שיותר מהר יותר טוב. כמובן שזה לא פשוט לשכנע אותה שצריך טיפול. אולי תסכים ללכת לדיאטנית שמתמחה בהפרעות אכילה אולי זה יספיק נסי לשכנע אותה. אבל חשוב מאד שלא תלך לסתם דיאטנית אלא כזאת שיש לה ניסיון בטיפול בהפרעות אכילה כי זו התמחות ייחודית הדורשת יכולת של טיפול נפשי רגשי בנוסף לטיפול תזונתי. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה