זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/02/2006 | 15:29 | מאת: לירון

גובהי 167 ומשקלי 55 קילו מעל הרצוי יש לי בעיה בבלוטת התריס ואני מקבלת כדורים בשם אלטרוקסין שום דבר לא זז ואפילו הכדורים עשו לי דופק מהיר מה עוד שיש לי לחץ דם די גבוה 90\140 ולפעמים יותר גבוהה אני מקבלת נורמלול כדור ביום אני רוצה להרזות אני מאוד צעירה בת 25 ולפני שנתיים עברתי לידה מאז רק הדרדר הכול בשנת 2000 עברתי ניתוח של הטבעת ורזיתי 40 קילו פתחתי אותה בהריון ומאז ניסיתי לסגור אבל היא לא עושה לי טוב הייתי אצל המנתח והוא אמר שהכול בסדר עם הטבעת לי היא עושה צרבות וכאבים בחזה מה לעשות אני כבר מייאשת מהכול אני מרגישה שאני לא חיה כמעט לא יוצאת מהבית בתודה השמנה

25/02/2006 | 20:39 | מאת: בלה אגמון

שלום לך לירון, את חתמת בשם השמנה מכאן אפשר להבין את כל הבעיה שלך. את תופסת את עצמך כשמנה ותפיסת עולם זו מעצבת את הרגשתך, תפיסת עולמך, אחריות שאת לוקחת על גופך ונפשך ופעולות שאת עושה. את מתארת ניסיונות דיאטה וניתוח שלא עזרו לך לרזות. כל עוד הניסיון שלך לרזות נובע משינוי חיצוני ולא משינוי פנימי התוצאות לא נשארות לאורך זמן. כדי לרזות עליך לעבור שינוי משולב - מבחוץ פנימה - לשנות הרגלי אכילה, בחירות של מזון, כמות פעילות גופנית . ומבפנים החוצה - לשנות צורת מחשבה, תפיסת עולם, גישה לעצמך לגופך ולחיים. כדי להשיג שינוי זה צריך לעבוד אתך בשילוב של טיפול נפשי רגשי עם טפול תזונתי התנהגותי. גישת הרזיה ללא דיאטה מצונית לבעיה כמו שלך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה