התמדה ודיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/02/2006 | 15:48 | מאת: שולה

שלום לך! מה עושים?אני בת 47 ולמודת דיאטות .העלת עודף משקל של כ-20 ק"ג. לאחרונה הייתי בקבוצת תמיכה אך לא הרגשתי תמיכה נפשית ץלמרות שרזיתי מעט .עזבתי את הקבוצה כי לא קיבלתי את מה שהייתי רוצה. קשה לי להתמיד אני מרגישה רעבה.ומתוסכלת מה עושים? תודה שולה

14/02/2006 | 22:32 | מאת: בלה אגמון

שלום שולה. את מתארת מצב בו יש לך עודף של 20 קג ואת למודת דיאטות. זה אומר שלעשות דיאטה נוספת זה לא אפשרות מבחינתך לא פיזית ולא נפשית, וטוב שכך. בנקודה זו בחייך את בשלה למסר אחר - מסר של העצמה, איזון, תמיכה ואהבה כלפייך וכלפי הגוף שלך. לצערי, הגעת לקבוצה בה לא קיבלת את כל אלה. אני לא יודעת למה ובאיזו קבוצה היית. אני לא הייתי מתיאשת כל כך מהר. עם תהליך נכון של מודעות, לקיחת אחריות ,והעצמה, אפשר לעזור לך גם לרזות וגם להפוך אדם רזה טבעי. את צריכה מקום בו יראו אותך ויקשיבו לצרכים שלך , זה שלא מצאת במקום אחד לא אומר שאין במקומות אחרים. אני מאד אשמח לעזור לך . תתקשרי אלי - 0528303005

03/03/2006 | 22:33 | מאת: חנה

פשוט, הולכים לשומרי משקל. אין כמו שומרי משקל. וכמו בכל מקום , אין ניסים, לא מתעוררים בבוקר רזים (מניסיון, אני רזיתי בשומרי משקל 30 ק"ג) צריך להתמיד. בשומרי משקל , יש המון אוכל. לאוהבי הכמויות. בהצלחה חנה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה