השמנה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/02/2006 | 10:03 | מאת: ריטה

סליחה שאני קצת נדחפת לפורום שאולי בנות ישנאו אותי ויקנאו בי אבל הבעיה שלי בדיוק הפוכה. אני מאוד רזה שמנסה הרבה להשמין לא הולך לי עם טחינה אגוזים שקדים וכו' אבל אני חייבת להשמין לפחות בפנים אני מתביישת אנשים שואלים אם מרעיבים אותי וזה מבייש אותי ואת משפחתי . אני חייבת עצה !!!!! תודה מראש על כל גרם שאשמין בפנים ! אציין שמעולם לא עשיתי דיאטה , אני משתדלת להקפיד על ארוחות . אם דילגתי אז אני משלימה אחר כך וממשיכה לחטוף בין הארוחות .

14/02/2006 | 22:34 | מאת: בלה אגמון

שלום ריטה. תבדקי אם אין לך צליאק זה לפעמים סימן. אם הכל תקין ואת אוכלת מספיק אולי אין מה לעשות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה