שלום לכולם

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/02/2006 | 22:29 | מאת: סטודנטית

שלום לך בלה ושלום לכולם, לפני תקופה קצרה הייתי אצל מטפלת בטווינא והיא אמרה לי שיש לי לחות ב- SP/ST והיא הדריכה אותי קצת במה אפשר לעשות כדי להיפטר מזה והמליצה לי על כמה מאכלים שעדיף לי לי לאכול ואיזה להוריד מהתפריט שלי אשמח מאוד אם תוכלי לי לעזור לי יותר בנושא זה ואם אפשר לקבל תפריט תזונה ליום בתודה מראש, סטודנטית

14/02/2006 | 22:36 | מאת: בלה אגמון

שלום לך, אני לא מתמצאת ברפואה הסינית ולא מכירה את המושגים מעולם זה. בקשי הנחיה ממטפל סיני.

15/02/2006 | 14:26 | מאת: סטודנטית

תודה רבה בכל אופן, שמחתי להיות בפורום שלך ואני אבוא לבקר :) שיהיה לכולם אחלה יום

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה