חברים ירדתי 4 קילו

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/01/2006 | 17:43 | מאת: גלית

אז ככה מה עשיתי כן אני כמוכם לא יכולה לסתום את הפה לרגע חחח לפני כחודש ראיתי בערוץ 8 כתבה על צמח הודיה אמרתי מה כבר יש לי להפסיד עוד 250 שח חח רכשתי בשבוע הראשון לא הרשתי הרבה שינוי אז שיניתי את אופן הלקיחה מה שטוב זה שפשוט אכלתי פחות זה לא תרופת קסם בערוץ 8 הסבירו שזה אפילו בריא במובן מסויים זה צמח אז איך ירדתי עשיצי ספורט לא הרבה מודה חח ולקחתי את הטיפות בעקבות זה הזלילות פחתו וירדתי טוב נו יש עוד הרבה אבל אני בדרך תאחלו לי בהצלחה :)

27/01/2006 | 17:47 | מאת: שרית

והאמת שאין לי מושג עדיין לא מרגישה שינוי נאמר לי לשנות את אופן הלקיחה היום שיניתי ולקחתי אחרת ואכן אכלתי פחות והרגשתי תחושת שובע מקווה שאצליח אז חזקי ואמצי דרך אגב מי שמעוניין יכול לרכוש אצל איילת 0528385743 יש להם אתר גם או לרשום בגוגל כי יש מחסור כעת בהצלחה

28/01/2006 | 17:47 | מאת: בלה אגמון

גלית , אני מבקשת לא לפרסם בפורום הזה. במיוחד לא דברים שלא הוכחו מדעית. אם ירדת יופי אני מקווה שגם תצליחי לשמור ולא הזקת לעצמך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה