שאלה לגבי אוכל דיאטטי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/01/2006 | 14:14 | מאת: אנונימית

שלום אני סטודנטית. בבוקר אני אוכלת קורנפלקס עם חלב, וללימודם אני מביאה איתי שני סנדויצ'ים מלחם קל. רציתי לשאול אם יש מאכל יותר דיאטטי מלחם קל, חשבתי על פריכיות, הבעיה היא שקשה לעשות מהן סנדויצ'ים והם גם יכולות להתקלקל אם משאירים אותם בתוך התיק כמה שעות . אם למשהו יש רעיון אשמח לקבל. בנוסף לשני סנדויצ'ים, כשאני מגיעה הביתה אני אוכלת ארוחת צהריים שגם כוללת פחמימות. סך הכל אני במשקל תקין, אבל אני מעויינת להוריד כמה קילוגרמים, אני חושבת איפה אני יכולה לקצץ, אבל אני לא רואה מאיפה אני יכולה, כי סך הכל אני אוכלת אוכל בריא. אשמח לקבל תשובה וחוות דעת. תודה

25/01/2006 | 11:31 | מאת: בלה אגמון

אל תקצצי זה יגרום לך לבולמוסים וחסכים לטווח ארוך בסוף תעלי הרבה יותר ממה שאת היום ואולי אף תפתחי הפרעת אכילה , למה לך??????????????

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה