זקוקה לעיצה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/01/2006 | 18:32 | מאת: רוני

שלום, אני בת 28 , גובהי 177 ומשקלי עומד היום של 90 ק"ג... (גם אני המומה) אני מתייאשת מכל דיאטה ומחפשת קסם שיהפוך אותי לרזה. רציתי לשאול אם מישהו שמע על התערובת של יחיאל ספרא ואם יש אותה למישהו??? האם התערובת מומללצת והם יש תוצאות יפות? אשמח לקבל תשובות מכולם , גם באי מייל הפרטי שלי : [email protected] בתודה מראש...

25/01/2006 | 11:29 | מאת: בלה אגמון

קסמים יש באגדות. זו תערובת המכילה בתוכה הרבה דברים ולמעשה מאד עשירה בסיבים (לא טעמה) בין מרכיביה יש תפוזים שלמים, כל מיני גרעינים, סיבים, ירקות , פירות יבשים. היא גורמת לשובע רב. אין לי את המתכון המדויק.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה