שאלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/01/2006 | 11:48 | מאת: מעיין

היי בלה, אני מקווה שאת זוכרת שדיברנו בעבר.. יש לי הפרעת אכילה כ - 15 שנים אני בת 27 ואני לא מטופלת הייתי בתל השומר ושראיתי שהם מכינים אותי לקראת אישפוז עזבתי שם כי אני לא מאמינה בטיפול במסגרת אישפוז ועוד בייחוד שאני לא רואה את עצמי יוצאת מיזה.. אני מודעת לכך שהמצב שלי מתדרדר ואפילו הפסיק לי המחזור. לוחצים עליי להתאשפז כי חושבים שזה יעזור.. מה עליי לעשות?? תודה מעיין.

17/01/2006 | 16:56 | מאת: בלה אגמון

שלום מעיין. אני באמת לא יודעת מה לומר לך. אם את לא מאמינה שתצאי מהמחלה אז קשה לתת לך יעוץ. מה בעצם את רוצה לשמוע ממני? תמיכה? הסכמה עם הדרך שבחרת? תוחכה והטפת מוסר? את אדם בוגר ואחראי ואף אחד לצערי לא יכול לגרום לך בגיל זה לטפל בעצמך. את בחרת בדרך שלך ונראה לי שאת שלמה אתה. תיהיי יותר ספציפית בשאלה שלך כדי שאוכל באמת לעזור לך ולא להיות כמו כל אלה שרק מטיפים לך מוסר ולא רואים אותך. בהצלחה בלה.

18/01/2006 | 00:34 | מאת: מעיין

היי.. תודה שענית לי.. תראי, אני לא מחפסת שתטפי לי מוסר ובטוח לא תסכימי עם הדרך שבחרתי. רציתי לטפל בזה ונתקלתי בהמון קשיים כי דרך הקופ"ח המטפלים לא מוכנים לטפל בי אמבולטורית כי הם אומרים שאני חייבת להתאשפז ופרטי זה נורא יקר.. טוב, לא חשוב, אני ישרוד בכוחות עצמי לטוב ולרע.. תודה בכל זאת מעיין.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה