הרזיה בהיפנוזה.

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/01/2006 | 23:59 | מאת: מאיה

שמעתי על טיפול בהיפנוזה להרזיה. בת 36. 163 . 70 ק"ג. עוסקת בספורט,לא מגזימה באוכל,ולא מרזה. א. האם יש סיכונים או סיבוכים שעלולים להיתפתח. ב. האם מומלץ? ג. האם זה אפקטיבי לטווח ארוך. בתודה מראש.

17/01/2006 | 17:00 | מאת: בלה אגמון

שלום רב מאיה יש בשאלתך תיקווה שהיפנוזה תגרום לך לרדת בדרך פלא. אם את אוכלת מעט ומתעמלת ולא מרזה יתכן שמטבולזם שלך איטי מאד והיפנוזה לא תעזור במקרה כזה, אבל יתכן שיש מצבים שהיא כן עוזרת. אני לא חושבת שיש סיכונים בהפנוזה בתנאי שאת כמובן מקפידה להיות מטופלת אצל מטפל מוסמך (תוודאי את זה ,התחום פרוץ ויש הרבה שרלטנים). אם את משתכנעת שהמטפל הוא מקצועי תבואי לפגישת הכרות ותשאלי את כל השאלות כמו איך עובד התהליך? האם הוא יכול לעזור? אם אפשר לקבל רשימת ממליצים. תתרשמי ואם נראה לך את יכולה לנסות. תעדכני אותנו . בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה