נדושה וסוציומטית...

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/01/2006 | 04:02 | מאת: שאלה נדושה וסוציומטית

אם אפשר הייתי רוצה לדעת אם יש משהו לקוי בתפריט: בקר: גרנולה עם יוגורט 5%-0%וחלב 2% עם פרי ביניים:תפוח צהרים: 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה עם טונה במים או פסטרמה 4 פרוסות עם יק'ות ו2 כפיות מיונז או- עוף/2 טבעול/דג עם ירקות וטחינה או- עוף ותפ"א/שעועית/חיטה. או-טונה עם ירקות ואבוקדו ביניים:חטיף בריאות כלשהו מתי שהוא:פרי+ שקדים(6-12) ערב: דגנים עם חלב/ פתית עם גבינה/פריכיות עם גבינה. חשוב לציין: משעה 7 בערב(לפעמים לפני.... אני לא אוכלת כלום עד הבקר כל בקר אני מתחילה בהליכה של שעה + ותרגילים... אני אוכלת קצת אבל כל שעתיים-שלוש..... (הבנתי שזה יכול לשפר את המטבוליזם,זה נכון?!). זה יותר מדיי??? אהה ו...אני בת 21...

14/01/2006 | 22:30 | מאת: בלה אגמון

זה לא רע. תזונה יחסית מאוזנת ובריאה. קצת יותר מידי דיאטה ולכן עלולה בטווח ארוך ליצר תחושות של חסך וקיפוח.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה