"ברים"

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/01/2006 | 03:42 | מאת: אני

הי. ישנם "ברים" (חטיפים) בריאים שנמכרים...... אבל רובם מכילים המון קלוריות ופחמימות..... איזה בר היית ממליצה שהוא בריא ולא משמין.... כמה סוכרים חלבונים פחמימות ושומנים מומלץ שיהיה בו כדי שהוא יהיה בריא??? (ו....האם שקדים משמינים? זה בריא לאכול כל יום 12 שקדים? שמעתי על זה פעם....)

14/01/2006 | 22:33 | מאת: בלה אגמון

שלום לך, אומנם ברים הם יחסית משמינים אבל יש היום ברי בריאות שהם רק כ90 קלוריות וכתחליף לעוגה/עוגיה הם מצוינם. הברים של natutre vally האמרקאים מכילים יחסית הכי פחות שומן רווי ולכן מומלצים (יש בהם יחסית הרבה קלוריות ) . שקדים זה דבר בריא ובהחלט אפשר לאכל (אין ספק הם מאד משמינים ולא רצוי להגזים.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה