ירידה במשקל לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/01/2006 | 21:03 | מאת: רזית

אני ילדתי לפני 5 חודשים ועדיין מניקה. אני השמנתי נורא ב-5 חודשים האחרונים ופתאום תפסתי את עצמי והבנתי שאני חייבת לרזות. אז אני הפסקתי לאכול שטויות והתחלתי לעשות ספורט יום יום, ועדיין לא ירדתי גרם. האם ההנקה מפריעה בתהליך ירידה במשקל?

09/01/2006 | 08:34 | מאת: בלה אגמון

אל תשקלי. מסת השומן ירדה בוודאי אבל קשה לראות שינוי משקלי בגלל מאזן הנוזלי הקיים בהנקה. פשוט תמשיכי להתעמל לאכל בריא ולאהוב את גופך הנפלא שהעניק לך מתנה מדהימה כל כך . את תתאזני בסופו של דבר הרבה מזל טוב!!!

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה