עלייה במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

04/01/2006 | 20:10 | מאת: שרית

שלום בלה. אני בת 25, גובהי 172 ס"מ ומשקלי לפני ההריון היה 57 ק"ג. היום אני שוקלת 64 ק"ג בתחילת החודש השישי להריוני. זהו הריון ראשון שלי. אני ממש שומרת לא לאכול מתוקים ועוגיות , אוכלת המון ירקות ומרקים דלי שומן. איך ייתכן שעליתי במשקל כל כך הרבה בתקופה האחרונה? אפילו הרופאה שלי בהלם !!!! אנא עזרי לי. נ.ב. כל מי שרואה אותי לא מאמין שאני בכלל בהריון ותמיד אומרים לי :"לא שמנת בכלל..". מה דעתך? מהמוטרדת נורא...

06/01/2006 | 23:25 | מאת: ריקי

שלום שרית בשעה טובה והצלחה בהריון ובלידה אני לא רופאה. אני יכולה רק לספר לך על הניסיון של עצמי. 4 לידות . בכל הריון עליתי 23 קילו. גם בהריון ששמרתי על תזונה פחות או יותר נכונה וגם בהריון שלא השגחתי כלל. אני בערך בגובה 160. כך, שלא נראה לי שעלית הרבה. לא ברור לי מה זה המרקים דלי השומן שאת מדברת עליהם. אם זה המרקים המוכנים - צריך להיזהר מהם. עצתי לך: תכיני לך לבד מרקים. גזר, סלרי, הרבה ירק, קישואים ובצל - בסיר גדול עם התיבול הנכון.... לחם קל מחיטה מלאה (7 דגנים או עינן קל מצוינים) דברי חלב (יוגורטים דלי שומן, גבינות עד 5%, חלב דל שומן) תישמרי כמה שתוכלי, כי אחר כך קשה להוריד. בהצלחה מכל הלב

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה