קלוריות.

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/01/2006 | 22:31 | מאת: משהו אחרי דיאטה

אני בן 16 (גובה: 170 משקל: 60 קילו) אני אחרי דיאטה שהורדתי בה 20 קילו ואני אוכל 1200 קלוריות (עושה הליכה של חצי שעה) כמה קלוריות אני אמור לאכול ואיך להעלות את הקלוריות לאט\בבת אחת ? ואם אני מעלה למשל 2 קילו (ניסיתי לעלות את מס' הקלוריות והשמנתי 0.2 מקילו לא נורא אבל אם כל שבוע ככה זה לא יגמר טוב) לעשות דיאטה של שבועיים בערך כדי להוריד את הקילויים או להשאר עם הנזק?

07/01/2006 | 19:31 | מאת: בלה אגמון

זו לא שאלה לפורום. יש צורך בהדרכה אישית. כל הכבוד לך !!! אבל אתה צודק כל ההשיג היפה שלך עלול לרדת לטימיון אם לא תנהג נכון אחרי הדיאטה. אני מאד ממליצה על ליווי של איש מקצוע כדי לשמר את ההשיג.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה