הצילו................כמעט 100 ק"ג

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/06/2005 | 08:49 | מאת: שמנה ולא רק בלב

מזה כ4 שנים אני בחדר כושר, (אבל הולכת בעיקר לשיעורים הרגועים............), בשנה שעברה הצלחתי לרדת במשקל עם מחטים באוזנים (שהכאיבו לי מאוד!) מ92 ל80 ק"ג.... בתקופה של 9 חודשים... ומאז עצמתי עניים. ואכלתי מכל היד ולפה.......... לאחרונה שמעתי הערות,,, "מאוד שמנת...זה ממש לא יפה"... והחלטתי לעלות לראות כמה אני שוקלת......... לתדהמתי ראיתי שאני שולקלת 97.350 ק"ג!!! ואני רק 1.70.! קיבלתי שוק! כל מי שרואה אותי לא מאמין שאני בליגה הזאת של המשקל. כי הגוף שלי מוצק מאוד......... אולי גלל שאני מאוד פעילה........ במהלך היום.... למרות משקךי אני מאוד קלילה תמיד מתנדבת לקום להביא משהו אם צריך. , לא מתעצלת לעלות מדרגות........ ומה שמוזר שלמרות שיעלייתי כל כך הרבה רוב הבגדים עולים עלי, אומנם קצת בצפיפות אבל בצורה סבירה..... למרות ששמתי לב שלאחרונה בחרתי לקנות דווקא מכנסים במד נופל עם חגורות גומי......... מאחר וזה הכי פחות לוחץ..... אמרתי מעכשיו דיאטה............ ולא ממחר או מיום ראשון כמו תמיד......... אבל בכל זאת אני לא מצליחה אני כל הזמן נופלת בהמון לחם......, בשר ומעט מאוד ירקות ופירות............... כשאני רעבה אני מרגישה שאני לא רואה בעניים אני אוכלת בהיסטריה ובמהירות............ ומחסלת כמויות אוכל שלא היו מבישות אפילו מתאבק סומו! היום אני יורדת לקנות משקל ומראה ............ דברים שנעדרו מביתי כבר תקופה מאוד ארוכה, אבל עדין אני צריכה עזרה.. איך להתרחק במהירות מהמשקל הלא יאומן הזה... של כמעט 100..... בבקשה אשמח לכל טיפ מועיל....... איך לסתום את הפה ולא למות מרעב.............. בברכת יום נעים....... טלי

01/06/2005 | 08:51 | מאת: שמנה ולא רק בלב

שכחתי לציין שאני רק בת 29

01/06/2005 | 11:47 | מאת: בלה אגמון

טלי היקרה. ראשית תודה על השיתוף שלך. עושה רושם שאת תקועה די עמוק במעגל הדיאטות ההרסני. אני מבקשת ממך, אל תתחילי בעוד דיאטה זה לא יעזור, זה יעשה אותך רק יותר שמנה ויותר ענייה וזהו. חבל גם על הניסיון הזה שבסופו תחזרי לנקודת התחלה. המשקל שלך הוא סימפטום לתהליכים עמוקים יותר שמתרחשים אצלך ומבקשים ממך תשומת לב. את לא סתם אוכלת מכל הבא ליד ולא יעזרו לך שום טיפים . זה שאת פעילה גופנית זה נפלא חלק אחד ממשואה כבר פטור ,החלק השיני של התזונה יפטר על ידי תהליך נכון של איזון והכוונה על ידי איש מקצוע טוב ,והחלק החשוב ביותר הוא החלק הנפשי רגשי שגם הוא זקוק כמובן להתיחסות רבה. אני משלבת בטיפולים שלי הדרכה תזונתית אימון אישי להרזיה ופסיכוטרפיה גופנית זה שילוב מצוין להשגת איזון . אשמח מאד להיות לך לעזר. את מוזמנת להכנס לאתר שלי. (הוא מופיע מתחת לתמונה שלי ) בהצלחה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה