בטהיסטין

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/01/2006 | 09:27 | מאת: ג'ודי

למומחים שלום אני אישה בת 48,סובלת מבעית ברך שמונעת ממני כל פעילות גופנית,מזה כשנתיים עליתי המון במשקל וכך זה מקשה מאד עלי ועל תפקודי,ניסיתי בעזרת הרופאה שלי את הרדוקטיל ולא עזר,כעת אני מנסה את הקסניקל כחודש.אין לי תופעות לוואי,קראתי כתבה של ד'ר ניר ברק על ה-בטהיסטין,השאלה שלי האם כדאי לי לשלב יחד עם הקסניקל? ואם כן מתי מומלץ לקחת עם,יחד או אחרי האוכל? אשמח לדעת עוד על הכדורים האלה. בברכה ג'וד

02/01/2006 | 10:31 | מאת: בלה אגמון

שלום לך, עליך לדבר עם הרופא שלך ולשאול אותו בדבר אפשרות של שילוב עם הכדורים האלה .

03/01/2006 | 11:06 | מאת: שוהם

שלום מזה מס' שנים אני מנסה לחזור למשקלי הקודם ואינני מצליחה להיכנס לתהליך של דיאטה, בעברי הייתי בולימית אשר נרפאתי מההקאות כבר 9 שנים, אינני טיפוס רזה ,תמיד הייתי עם נטיה להשמנה, ומלאה, אך כיום אני עם עודף של 20 ק,"ג מאז שלושת הלידות שעברתי, אני רואה איך אני נראית היום ואני ממש נגעלת, רוצה לחזור למה שהייתי אך אין לי את הכוחות הנפשיים לעשות סוויץ בראש, אולי אפשר לעזור לי והציע לי מה לעשות, עברתי כבר את כל הדיאטנים, ניסתי קסניקל ורדוקטיל גם הם לא עזרו לי, אשמח באם תפנו אותי למשהו בצפון או תתנו לי עיצה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה