דיאטות שמורידות היקפים מן הבטן

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/12/2005 | 00:32 | מאת: לימור

יש ברחבי הארץ פרסומים כדוגמת : רוצה להוריד 16 ס"מ מהבטן? התקשר ל ... מה זה ? האם באמת יש דיאטה מיוחדת לבטן אם כן אשמח לשמוע עליה.

02/01/2006 | 10:49 | מאת: בלה אגמון

יש דיאטה שעוזרת להוריד הרבה הקפים מהארנק שלך. זה הכל. מוכרים ממולחים אלו יודעים מה הכי מציק לך ולכן מצעים גימיקם מסוכנים ולא אמינים. כרס נוצרת כתוצאה הצטברות תאי שומן באזור הבטן. אזור זה אוגר בתוכו הרבה תאי שומן שמתמלאים אם יש מאזן קלורי חיובי. לכן, כדי לרדת חשוב לייצר מאזן שלילי על ידי פעילות גופנית ותזונה איכותית. אל תתפתי לזרוק כסף על הבטחות שווא .

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה