לא מפסיקה לאכול

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/12/2005 | 00:07 | מאת: שני

שלום,אני בת 23 165 שוקלת 62 ק"ג יש לי בעייה די רצינית עליתי בחודשיים האחרונים 7 ק"ג המצב הנפשי שלי לא משהו יכול להיות בגלל זה? בכל מקרה אני חייבת ייעוץ דחוף,מה לעשות??!! (נ.ב תמיד הייתי רזה ופתאום נהיה לי תאבון של גבר בריא בלי שום תחושת שובע) תודה רבה,שני

30/12/2005 | 00:16 | מאת: רינת

שלום שני. החשוב הוא לא להפסיק לאכול אלא מה מכניסים לפה. הרבה מים לשתות. תקלפי לך גזרים, מלפפונים, פלפלים חתוכים, עגבניות שרי..... הרבה ירקות ומרקים...........פירות.......יוגורט........ בהצלחה

02/01/2006 | 14:25 | מאת: בלה אגמון

שלום שני, מצב נפשי יכול להיות הגורם לבעיה שאת מתארת. שימוש באכל להורדת חרדה, מתח, לחץ, דיכאון, עייפות, עצב - נפוץ מאד. טיפול במצב נפשי יסדר את החוסר איזון התזוני שנוצר בעקבותיו. אל תזניחי ואל תעשי דיאטה כדי לא להפר את האיזון החשוב כל כך של רזים טבעי שמן הסתם נהנית ממנו עד עכשיו.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה