שיטת ד"ר מאייר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/12/2005 | 13:34 | מאת: אלה

שלום, מצאתי ב YNET דיאטה בשם ד"ר מאייר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3159593,00.html האם מישהו ניסה? אלה

08/01/2006 | 01:42 | מאת: בערך

הי אלה את שיטת ד"ר מאייר משווק בארץ רק מישהו אחד בשם ד"ר יוסף דיין. לא שמעתי על אף מטפל/רופא בארץ שמכיר את השיטה. היא לא נועדה להורדה במשקל, אלא לטיהור הגוף, ומניעת מחלות. כמה היא עובדת אני לא יכולה לומר לך. ניסיתי בעבר את ד"ר דיין והתאכזבתי. מכירה עוד מישהי שניסתה והתרשמותה היתה דומה. אם את מדברת על צום, אז יש עוד גישות שתומכות בצום כדרך לטהר את הגוף, ואפילו צביקה מהפורום לפי מה שהבנתי, משלב צום עם שתיית מיצים בטיפול שלו. בכל אופן, לא הייתי ממליצה לך להיכנס לצום של יותר מ-24 שעות ללא השגחה. אם את מעונינת לרדת במשקל, לא נראה לי שזו הדרך...

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה