הנקה וירידה במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/12/2005 | 23:13 | מאת: דליה

אני מניקה ומרגישה שבמקום לרדת במשקל, כמו ש"הבטיחו" בקשר להנקה, אני דווקא עולה ולא רק עולה, אלא לא מסוגלת לרדת במשקל כמו שפעם הייתי עושה כשראיתי שעליתי. עכשיו כאילו שום דבר לא עוזר, וזה מייאש. רציתי לדעת אחת ולתמיד ובצורה ישירה - האם ההנקה משמינה?

30/12/2005 | 00:04 | מאת: רינת

דליה שלום מניסיון של 4 לידות ו- 4 תקופות הנקה אני מודה שגם אני לא ירדתי במשקל אלא להיפך. ההנקה גרמה לי רעב גדול ואין מה לדבר על דיאטה. שמעתי רבות את הבדיחה: "כשמניקים, יורדים מהר במשקל" וגם את הבדיחה: "כל הנקה מורידה 500 קלוריות"(ממדריכת ההנקה בטיפת-חלב) כנראה שכל דבר בזמן שלו. אחרי סיום ההנקה - תיתפני להתעסק עם הירידה במשקל שלך. עכשיו אני בתקופת דיאטה אחרי 6 חדשי הנקה של ילדתי הרביעית. ככל שהגיל עולה קצב הירידה איטי יותר (אצלי כך בכל אופן) אבל, מי רודף אחרינו? הרבה הצלחה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה