שאלה לי
דיון מתוך פורום הרזיה ללא דיאטה
התחלתי לעבוד בעבודה שבה יש רק שעות מסויימות שבהן ניתן לאכול, איך אפשר לאכול לפי תחושת רעב אם מוקצבות לי שעות מסויימות(ומעטות) של הפסקה?
שלום לך אתן לך שתי זווית הסתכלות . אני מעבירה את השאלה אליך בעזרת שתי משימות קטנות , התשובות שתתני לעצמך תיהינה הכי רלוונטיות עבורך. האחת נסי לראות את הרעב כצורך מסוג אחר למשל להתפנות לשרותים. איך היית פועלת אם הייתה רק שעה מסוימת שמותר היה בה להתפנות בעבודה שלך ובשאר היום לא. איך היית מגיבה ואיך היית מסתגלת ומה היית עושה- תחשבי ונסי להעביר את המסקנות שלך גם לנושא של אכילה. השנייה תדברי עם אנשים רזים טבעי שעובדים אתך. מה הם עושים ואיך הם מתמודדים עם הגבלה שאת מתארת. לרזים יש כמה כללי ברזל האחד הם לעולם לא יאכלו כשהם לא רעבים השיני הם לעולם לא ידחו את הרעב שלהם והם מאד יצירתיים על מנת לשמר את הכללים האלו.אז קחי מהם רעיונות. אבל תחפשי רזים אמיתיים -כאלה שרזים בלי דיאטה ולא כאלה ששומרים/מקזזים/נלחמים. יש לי עוד המון רעיונות ותשובות אבל נסתפק בשני אלה בנתים.
התשובה לשאלה הראשונה - הייתי משתדלת להתפנות מעט זמן לפני תחילת העבודה כדי למנוע הצטברות מעיקה, לאחר מכן מתפנה שוב בהפסקה. אם אני משליכה את זה על האכילה, יוצא לי לאכול קצת לפני תחילת העבודה כדי למנוע רעב מצטבר (וכך יוצאת אכילה כשאני לא רעבה) ו\או אכילה בהפסקה אחרי שאני כבר רעבה זמן מסויים\לא רעבה אך מונעת את הרעב העתידי עד ליום העבודה. בקשר ללשאול את האנשים הרזים, מכייוון שזהו מקום עבודה חדש אני צריכה לפתח קודם כל קשרים עם האנשים, אבל זה בהחלט יבוא:)