דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/12/2005 | 21:27 | מאת: אור

בלה שלום, אני בת 28, 165 שוקלת 64 מעונינת להוריד 2 קילו שהעלתי בשנה האחרונה (מסרבת להשלים עם עוד 2 קילו כל שנה). התחלתי דיאטה בליווי דיאטנית לפני 5 שבועות. התפריט שלי הוא פחות או יותר כזה: בוקר- חצי כוס חלב. 2 פרוסות לחם קל ו125 גר גבינה 5%. צהריים- מנת בשר, 4-5 כפות פחמימות מכל סוג. סלט. אחה"צ- שני פירות. ערב- ביצה, מרק כלשהו, גבינה ,ירקות ומנת שמן. חצי כוס FIBER1 בסופי שבוע אני פחות מקפידה, אך עדיין שומרת. אני מנהלת רישום של מה שאני אוכלת כבר 5 שבועות. אני הולכת/ רצה 3-4 פעמים בשבוע כ 50 דקות, פעילות אינטנסיבית בדופק גבוה. עם ולמרות כל אלו איני מורידה במשקל. כיצד זה יתכן? הדיאטנית שלי לא ענתה לי על זה, אולי את תוכלי? תודה!

26/12/2005 | 22:11 | מאת: בלה אגמון

שלום לך, ראשית זה יפה מאד שאת מנסה להוריד את שני הקג האלה בעזרת הדיאטה אבל עליך להבין משהו מאד חשוב. את לא יכולה להכפות על הגוף שלך שום דבר. ניסיון לעשות דבר כזה עלול לגרום לטווח ארוך עליה במשקל. תזונתך מאוזנת וטובה ועליך להיות סבלנית ולסמוך על גופך, אני בטוחה שבסופו של דבר תרדי הרבה יותר משני קג כי זה ענין של פיזיקה פשוטה. זה שאת בלחץ מכך שאת לא יורדת מייצר אפקט הפוך . אני מאד מציע לך - הרפי מהלחץ לגבי המשקל אל תשקלי כל שבוע נסי לקבוע לך אמות מידה נוספות להצלחה מלבד קילוגרמים. אולי בהקפים, מספר בגדים, תחושה טובה ועוד.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה