תחורים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

25/12/2005 | 22:27 | מאת: אפרת

שלום בלה! במשך ארבעה חודשים ירדתי 10 קילו, שלא בכוונה..כל זה בעקבות הגירוש. בכל אופן, רציתי לשאול אותך מה זה תחורים. אני לא יודדעת למה, אבל בשרותים אני צריכה כל הזמן להתאמץ, ואז יוצא לי דם. אני אוכלת המון ירקות, ואמרו לי שזה יכול לעזור, אבל זה לא עוזר...אז אם תוכלי לייעץ, תודה וחג שמח!

26/12/2005 | 08:12 | מאת: בלה אגמון

ראשית, דימום מפי הטבעת מצריך בדיקה רפואית. אני מאד מקווה שרופא בדק אותך היטב ושלל בעיות שונות. אם הכל תקין טחורים זה למעשה כמו דליות ברגליים, התרחבות של ורידים באזור פי הטבעת. בדרך כלל הם לא מזיקים ולא מפרעים. יש לדאוג ליצאה תקינה ולוודא שאין עצירות . בדרך כלל תזונה עשירה בפירות, ירקות, סיבים ונוזלים פותרת את הבעיה. כדאי לקבל יעוץ אישי. אם לא עוזר יש משחות שונות המקלות על הבעיה. זו בדרך כלל בעיה שחולפת אבל אדגיש שוב חובה להיבדק קודם על ידי רופא ולשלול בעיות אחרות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה