צריכה מרשם לרדוקטיל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/12/2005 | 11:18 | מאת: שני

שלום,אני בת 24 שוקלת 10 ק"ג יותר מהממוצע פניתי לרופא המשפחה שלי בכדי לקבל מרשם לרדוקטיל והוא לא מסכים בשום אופן מכיוון שהוא נגד אותו כדור,אני יודעת בוודאות שהוא עוזר בלהפחית את התיאבון וזה בדיוק מה שאני צריכה כי כרגע אין שום דיאטה שלא ניסיתי וזה פשוט לא מצליח. אם מישהו נחמד יכול להשיג לי את אותו מרשם אני אודה לו.

13/12/2005 | 18:06 | מאת: בלה אגמון

שני זה לא משחק ילדים. זה כדור שיש לו הרבה תופעות לוואי שליליות. מדוע את מתיחסת בכזאת קלות ראש לבריאותך ? זה מסוכן ולא אחראי. רדוקטיל נותנים במצבים של עודף משקל רב המסכן את הבריאות, 10 קג לא מצדקים מתן רדוקטיל.

15/12/2005 | 18:44 | מאת: גסיקה

מתוך נסיון אישי רדוקטיל כדור מזעזע . גורם לדיכאון לדופק מואץ ואז אוכלים כפול מרוב עצבים

16/12/2005 | 22:31 | מאת: r

אני נטלתי רדוקטיל - זה כמו לבלוע במבה. שום תופעות לוואי,שום "סתימת תיאבון" פשוט כלום. צר לי אך אל תתלהבי... שאלתי מס' אנשים וגם להם זה לא עזר - כולל בעלה של הרופאה שנתנה לי את המרשם. הרבה כסף יש לך מזל שלא "זרקת" .

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה