דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/05/2005 | 19:00 | מאת: מיה

שלום: רציתי לברר בקשר למוצר שקרתי עליו בעיתון ,בשם סופר דיאט.האם המוצר הזה מזיק לבריאות שלי. מקווה שתענו לשאלה שלי בהקדם האפשרי,כדי לדעת אם אני יכולה לקחת אותו או לא. תודה.

29/05/2005 | 08:23 | מאת: בלה אגמון

שלום לך אני לא יודעת למה את מתכוונת אם תוכלי לתת יותר פרטים אשמח להתיחס.

30/05/2005 | 17:30 | מאת: עידית סער , נטורופתית

מיה שלום, בוודאי שמעת אזהרות, על כל מיני תרופות / כדורים / תוספים, שמבטיחים ניסים ונפלאות. חבל על הכסף וגם על הבריאות (אולי זה גם יזיק). עדיף להיצמד לתזונה שיהיה לך נח איתה, של מאכלים בריאים, בעלי ערך קלורי נמוך. הרבה ירקות, דגים רזים, מעט פחממות מלאות וכמה שאפשר, להימנע מפחממות ריקות. אם את מבשלת, גם בשיטת הכנת המזון ישנן שיטות, שגורמות למזון המבושל בהן להיות יותר משביע. לפרטים כיתבי לי למייל. עידית

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה