קשי לשמר דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/12/2005 | 18:10 | מאת: יפית

אני כבת 54 מנסה הרבה זמן לעשות דיאטה אך אינני מצליחה אני כל הזמן מרגישה צורך לאכול, ואינני שבעה אני צריכה לרדת כ_15 ק"ג, כמו כן מזה כחצי שנה התגלתה אצלי מחלת האפילפסיה ואני מטופלת בטגרטול במינון נמוך, מה עושים? איך מתגברים על הרעב ואם יתכן שיש קשר בין נטילת התרופות והרעב.

09/12/2005 | 09:01 | מאת: בלה אגמון

שלום רב, אני לא יודעת האם התרופה מגבירה את תחושת הרעב, יש צורך לברר את הנקודה הזאת עם הרופא המטפל שלך. בקשר לקושי לשמור ולרדת- אני מאמינה שדיאטות גורמות להשמנה ולא להרזיה וכשמנסים לרדת במשקל בעזרת דיאטה כמו שרוב האנשים עושים בסופו של דבר קורה תהליך הפוך. זה לא הגיוני לטפל בבעיה במה שמייצר את הבעיה מראש. כדי לרזות לתמיד אסור לעשות דיאטה כדי לרזות לתמיד צריך לבחון את כל מערכת האמונות הפנימיות שלך, לשנות צורת מחשבה, ללמוד מהוא רעב ושובע פיזי ומהו רעב נפשי ולתת מענה הולם לשני סוגי הרעב, כמובן להתעמל בצורה קבוע ולהפסיק לשחק את המשחק המטורף של הרזון .

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה