רפא את עצמך בעזרת חשיבה חיובית

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/05/2005 | 06:14 | מאת: ג'ודי

סדנא לחשיבה חיובית/השיטת לואיז ל. היי הסדנא מקנה כלים לצמיחה אישית, שיפור הבריאות, הצלחה ושקט נפשי, דרך עבודה עם חשיבה חיובית, מודעות וקבלה עצמית. הסדנא מועברת באופן חוויתי בדמיון מודרך, מדיטציה, ועוד... תתקיים ביום שישי שבת בתאריכים 20-21/5/05 בחיפה לפרטים: ג'ודי 052-3961611

17/05/2005 | 08:33 | מאת: שחר טל

אשמח לקבל הודעה על סדנא כזו באזור השרון כפר סבא והסביבה אשמח לארגן מספר חברים מכרים אצלי בבית .............במקרה וזה מפגש אינטימי יחסית.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה