חומוס

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/12/2005 | 09:15 | מאת: רן

חברים לעבודה לקחו אותי לצהריים בחומוסיה בייתית, נותנים שם צלחת עמוקה גדולה מלאה בחומוס (טרי שהם עושים) עם פול , ביצה קשה טחינה, קצת שמן זית וגרגרי חומוס ובנוסף כמובן פיתות הארוחה היתה ממש טעימה ומשביעה וניראה לי שבריאה כי הכל טרי וטיבעי אבל נהאם זו לא פצצת קלויות לשבוע שלם היסתכלתי וראיתי קלוריות של חומוס בסופר ולפי זה הארוחה הנ"ל יכולה להגיע לכ - 1500 קלוריות ואולי יותר ומצד שני אנשים אוכלים שם אפילו יום יום אז מה עושים האם להימנע? האם לאכול ואז לצום יום שלם? אודה על תשובה

01/12/2005 | 16:01 | מאת: בלה אגמון

לא זה ולא זה. תבדקי מה היה עושה אדם שאנחנו מגדירים רזה טבעי. ראשית הוא לא היה מסוגל לגמור את כל המנה זה המון והרבה יותר ממה שהגוף צריך. אם תאכלי מתוך הקשבה לגוף תראי שאחרי חצי מנה את כבר ממש מלאה ולא מסוגלת לאכל יותר גם אם זה מאד טעים ויש לך קול שאומר חבל לזרוק. זה אכן המון קלוריות ומנה עשירה מאד מי שאוכל כך כל יום או שישמין או שבורך בחילוף חומרים בזבזני במיוחד. אל תמנעי ממזון שאת אוהבת כי זה יצור צורך לאכל ממנו עוד ועוד מצד שיני כשאת אוכלת תוודאי שאת אוכלת לא עם העיניים .

01/12/2005 | 19:27 | מאת: רן

זו המנה שמגישים והעובדה היא שאנשים אוכלים אותה ואת כולה וגם שאני אכלתי לא התפוצצתי ואכלתי בכוח רק כדי לסיים אז מה עושים??? ושוב אם זה היה באמת יותר מידי סביר להניח שהמנות כארוחות היו בגודל שונה אבל זו המנה המוגשת - צלחת לארוחת צהריים

01/12/2005 | 21:55 | מאת: בלה אגמון

זו מנה יקרה קלורית ולכן תאכלי אותה על פי כמה שאת יכולה לאפשר לעצמך. כמו עם כסף. אם את עשירה מאד אין בעיה שכל יום תקני תכשיט שעולה עשרות אלפי שקלים זה לא ישפיע ממילא, אם את ענייה מן הסתם לא תוכלי להרשות לעצמך בכלל תכשיט ,אם את כמו רב האנשים לא תקני תכשיט כל יום כי תהפכי לענייה. סביר להניח שתקני לפעמים. המנה הזו שתיארת יכולה אכן להגיע ל1000 קלוריות ואף יותר ולכן כמנה יומית היא מוגזמת. את יכולה להחליט שאת מרשה לעצמך לפעמים פעם פעמים בשבוע הכל לפי כמה שאת יכולה להרשות לעצמך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה