השמנה בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/05/2005 | 15:30 | מאת: רוז

כל חיי אכלתי כמה שאני רוצה ומה שאני רוצה ושקלתי 50-55 ק"ג - גובה 1,70 - פתאום בגיל 50, כאשר החלו תופעות גיל המעבר, התחלתי לקחת הורמונים ואז הסיוט החל, התחלתי לתפוח!!! היום, אחרי 6 שנים אני שוקלת 74 ק"ג ואחוזי השמן שלי הם 38, ברצוני לדעת איך אני צריכה בגילי להתמודד עם המילה "דיאטה" מה עושים, האם יש לכם פטנט?????????????????????????????????????

29/05/2005 | 08:32 | מאת: בלה אגמון

פטנטים יש רק בפרסומות. הדרך היעילה ביותר להתמודד עם שינוי הרקמות של גיל המעבר היא פעילות גופנית, והרבה. כמובן שיש לשנות את התזונה בהתאם ולהבין שמה שהיה הוא לא מה שיהיה. לפעמים מאד קשה לאנשים להבין זאת והם ממשיכים כאלו המצב לא השתנה. אם בעבר אכלת בלי חשבון כיום עליך ללמוד את רזי התזונה הנכונה ומאוזנת המותאמת לגילך ולדבוק בה. דיאטה כמובן תיהיה אסון בשבילך. אם היית באה לטיפולי היתי גם משקיע הרבה זמן לעבודה על קבלת השינויים שגופך ונפשך עוברים עכשיו, זה מאד מאד חשוב. בהצלחה.

30/05/2005 | 17:36 | מאת: עידית סער , נטורופתית

רוז, בעזרת שינויים קטנים, תוכלי לשמור שוב על משקל שימצא יותר חן בעיניך. כל שעליך לעשות, הוא לשמוע הרצאה מעניינת, על שיטה מיוחדת להכנת מזון. שיטה שגם תקל על עבודתך במטבח, גם תחסוך זמן שהיה במטבח וגם תשאיר את המצרכים המבושלים, בעלי ערך תזונתי גבוה. לפרטים, כיתבי למייל שלי. יום טוב, עידית

04/06/2005 | 18:14 | מאת: נתלי

שלום לך בלה, אשמח אם תוכלי להתייחס לשאלתי אני בת-22 שוקלת 45,46 אוכלת קרוב ל700 קל ביום לפעמים פחות וזה מתבסס על לחם קל גבינות רזות וירקות רציתי לשאול אם אני יכולה לעלות בכמות קלוריות ביום ולא להשמין?אין לי תחושת רעב האם זה בריא?

15/07/2005 | 01:56 | מאת: שולה

בת 53 מעונינת להבין מדוע חלה הרעה משמעותית בדרך עיכול המזון בגיל המעבר מה שגורם להשמנה שלא הייתה קודם לכן

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה