תשובתך לבקשת עצה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/05/2005 | 14:59 | מאת: מזל סרטן

שלום בלה איכזבת אןתי הבנתי מתשובתך שאת לא מרוצה אבל אני הרגשתי בסדר הבנתי ממך שהדייטה שלי היתה חסרה ולא מאוזנת למה התכוונת ולא עניתי לי בקשר לשמירת משקלייייי תסבירי יותר בבקשה

23/05/2005 | 20:39 | מאת: בלה אגמון

שלום לך. צר לי שאיכזבתי אותך אולם מטרתי היא לא לרצות אותך אלא לומר את דעתי המקצועית. לפי דעתי תזונתך דלה לא מאוזנת ועלולה מאד להפריע לך לשמור על ההשיג. כמו שכתבתי אם את רוצה לא לעלות בחזרה שני את תזונתך לגמרה. אין באפשרותי להרכיב לך תפריט דרך הפורום. בברכה

23/05/2005 | 21:55 | מאת: מזל סרטן

ערב טוב בלה בסדר אני מסכימה שנסדר תפריט מתי ואיך וכמה אבל אל תגידי לי לבוא לאיכלוב רחוק מדי בשבילי שלךא תתאחרי עליי מחכה וכל טובבבבבבב

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה