אין לי למי לפנות.

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/05/2008 | 00:09 | מאת: מיתר

אין לי למי לפנות, אין לי מאיפה לקבל עזרה. המשפחה שלי מפורקת! חוץ מהחברות שלי שהם חסרות נסיון כמוני אין לי אף אחד וללכת לרופא זו לא אופציה בשבילי :[ אני יודעת שלקחת את הכדורים האלו בתירות נמוכה לתקופת זמן מוגבלת יעזרו לי. ויעשו לי טוב לביטחון העצמי, להרגשה האישית שלי! אבל משו גורם לי להסס שאני מחזיקה את הקופסא, משו גורם לי לחשוב שאם אני יפתח אותה יקרה משו בלתי הפיך. למה זה?! :( יש לך תשובה בשבילי?!.

לקריאה נוספת והעמקה
21/05/2008 | 11:37 | מאת: בלה אגמון

מיתר היקרה\ אני רוצה להבין- למה את רוצה לקחת את הכדורים האלה? מה לדעתך זה יתן לך? איך זה יגרום לך לרזות? איפה שמעת שזה מרזה? כדיאטנית עם המון שנים של ניסיון אוכל להסביר לך מה קורה כשלוקחים כדורים כאלה. כדורים משלשלים גורמים ליצאה של מים לתוך המעי מה שגורם ליצאה שילשולית. זה גורם לירידה במשקל אבל לא בשומן אלא רק בנוזלים היות ורוב גופנו בנוי מנוזלים, מה שאומר שהירידה הזאת היא זמנית לגמרה. מה שקורה בהמשך הוא שגופך מתרגל לכך שיש לו הרבה מים במעי ותוכלי להתפנות אך ורק בעזרת הכדורים, עם הזמן כמות הכדורים תלך ותעלה כי הגוף מפתח תלות.פעם טיפלתי באשה שלקחה כל יום 40 כדורים משלשלים !!! וכמובן שהייתה בעודף משקל גדול ובבעיה ענקית. מיתר, אני שומעת את המצוקה שלך את זה שאת מרגישה לבד ושאין לך למי לפנות ושלא באמת רואים כמה את מבולבלת אני שומעת ומבינה אבל מציע לך לא למהר כל כך להגיע למסקנה שאין לך למי לפנות. נסי בכל זאת אולי יועצת בבית ספר, אולי מורה, אולי דודה אולי בכל זאת אמא . העקר אל תעשי שטויות.

21/05/2008 | 12:55 | מאת: מיתר

בלה אני באמת מיואשת ולא יודעת מה לעשות אני כל יום לפני השינה מחזיקה את הקופסא הזאת בידיים מתה להתחיל עם זה אבל יש משו בתוכי שגורם לי לזרוק אותה בחזרה למגירה. על המורות של בבצפר אני לא סומכת הן עוד יכולות להגיד שיש לי נתיעות להתאבדות או משו כזה , חולות . אמא ?! אני לא מכירה כ"כ את המושג הזה.. אמא שלי לא מספקת לי את הדמות הזאת בחיים. וכל בן אדם אחר שהצגת כדי שאני יפנה אליו לעזרה חשבתי על זה כבר קודם ומשום שלא היה לי לאן ללכת חיפשתי את מקור התשובה והתמיכה פה !!! אם היה לי למי לפנות אני לא חושבת שהייתי מגיעה לפורום הזה. \:

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה