נערה שחייבת עזרה!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/05/2005 | 17:18 | מאת: אור

שלום, קוראים לי אור ואני בת 16. אני במשך שנתיים כבר בכל עסקי הדיאטות האלה. לפני שקיבלתי מחזור הייתי ממש ממש רזה וגבוהה, תמיד הייתי אוכלת שטויות ודברים שאני אוהבת והייתיח נשארת מקל. אחרי שקיבלתי מחזור כנראה המטבוליזם שלי השתנה והתחלתי להשמין. כשרק עליתי קצת בבטן כולם אמרו לי שאנ מתחילה להשמין ולא התייחסתי לזה, עד שבשלב מאוחר יותר תפסתי את עצמי ממש מלאה והתבאסתי! נרשמתי לשמרי משקל, ירדתי 4 קילו למרות שהיעד שלי היה 7. אח"כ העליתי את זה, עשיתי שוב דיאטה, ירדתי 5 קילו, העליתי אח"כ 10 קילו, אח"כ ירדתי 5, העליתי אותם שוב ועכשיו אני תקועה במשקל 66, ואני מאוד מאוד רוצה לשקול 56 הכי הרבה!! (אני 1.73) אני מאוד רוצה לרדת 10 קילו. התחלתי לשנות את הרגלי האכילה שלי, עשיתי לי תפריט טוב ונרשמתי לחדר כושר. עוד חודש אנחנו יוצאים לחופש הגדול ואני לא רוצה להישאר במשקל שלי עכשיו. אני מאוד מאוד רוצה לרדת במשך הזמן הקרוב כמה שיותר (אבל בלי כאסח) כדי להיכנס לבגד ים ביקיני ולהראות בו טוב. כמה ק"ג אני יכולה לרדת בחודש הזה? אשמח אם תעני לי, תודה רבה, אור!

22/05/2005 | 15:19 | מאת: בלה אגמון

אור היקרה שלום. נכנסת למעגל ההרנסי של הדיאטות. אם לא תיזהרי כל חייך תיהיי תקוע בו יורדת ועולה כל הזמן. אני מציע לך מאד לעשות פעם אחת תהליך של איזון והרזיה נכון כזה שיעזור לך להישאר בהשיג שלך. התהליך צריך להיות גם תזונתי וגם נפשי ולעזור לך לחיות עם עצמך בשלום. בהצלחה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה