?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/05/2008 | 23:48 | מאת: חוה

מה קורה כשהאוכל לא זמין לרשותנו כל הזמן? שלא אני קובעת את מועדי הארוחות?כמו בהשתלמות למשל?

11/05/2008 | 00:43 | מאת: בלה אגמון

תדמייני שיש לך תינוקות בת שנה ואת יוצאת אתה למקום בו האכל לא זמין כל הזמן. מה היית עושה ? אני מאמינה שהיו לך הרבה רעיונות. אני מעדיפה לא לתת לך רעיונות וטיפים תזונתיים כי יש לי הנחת יסוד האומרת שאת יודעת הרבה יותר טוב ממני איך להסתדר במצבים מסוג זה. מקווה שעזרתי, בלה

12/05/2008 | 00:45 | מאת: חוה

תודה על התשובה, אבל התכוונתי למקומות בהם הארוחות מסודרות, ואיך לי שליטה על המועדים, ועל התפריט כך שאם למשל ב12 בצהריים הגוף שלי אומר לי שהוא מבקש תפוח אני לא יכולה להענות...

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה