איך מצטרפים לתוכנית?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/05/2008 | 18:20 | מאת: שרי

האם הייעוץ ניתן דרך הפורום? במייל? מעוניינת בפרטים נוספים תודה שרי

10/05/2008 | 18:47 | מאת: לאה פינטו

שלום ושבוע טוב שרי הפורום איננו הפורמט המתאים לתהליך של שינוי. הפורום נועד להוות במה לחשיפת הגישה והבנתה עד כמה שניתן. ישנם מטפלים מפרופסיות שונות העובדים עם גישה זו, בצורות שונות, ואת תצטרכי לבחור לעצמך את הנכון ביותר עבורך. את יכולה ליצור קשר איתי או עם בלה, כל אחת מאיתנו תוכל לספק לך מידע על דרך עבודתה. פרטי התקשרות נגישים בהקלקה כפולה על התמונות. ערב נעים ושבוע נפלא שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה