זקוקה לעזרה :(

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/04/2008 | 17:57 | מאת: אלה

שלום לכם, אני חיילת בת 19 ומשקלי 75 קילו והגובה שלי הוא 1.54 אני ממש רוצה להרזות ואין לי זמן או כוח לעשות ספורט אני מגיעה לסוף היום עייפה ורק רוצה ללכת לישון ואני אוכלת 2 ארוחות ביום + קערת דגני בוקר ללא חלב. הארוחה שלי מורכבת מהרבה סלט וקצת אורז ולפעמים שניצל של טבעול, הבעיה שהאוכל של הצבא מלא בשמן אז זה בעיה לאכול אוכל בריא .. אני רק בסופי שבוע בבית אולי תוכלו לעזור לי להרזות אני ממש רוצה להוריד... יש לי בטן שנראית כאילו אני חודש חמישי בערך מקווה שתתנו לי פתרונות כלשהם.. תודה מראש ויום מקסים אלה

05/04/2008 | 19:14 | מאת: בלה אגמון

אלה המקסימה. איך לדעתך נוכל לעזור לך? את תארת רק בעיות בלי שום פתח לאפשרות לשינוי. אני מחזירה את השאלה אליך. מה לדעתך יאפשר לך לרזות בתנאים הקיימים בחיים שלך?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה