ירקות
דיון מתוך פורום הרזיה ללא דיאטה
רציתי לשאול.. שמעתי פעם, לא זוכרת מאיפה, שבערך שלוש אחרי שחותכים ירקות, הם כבר ריקים מויטמינים. וגם, שככל שחותכים אותם לחתיכות קטנות יותר, יש בהם פחות ויטמינים.. זה נכון? תודה.
לקריאה נוספת והעמקה
ערב טוב גל כשאנו חותכים ירקות, אנו חושפים את החלק הפנימי לחמצן שבאויר באופן שמזרז את חמצון הויטמינים (שהם בעיקרם אנטי-אוקסידנטים). ככל שהירק נחתך לפיסות קטנות יותר, שטח הפנים החשוף לחמצן באויר עולה כך שיותר ויותר ויטמינים מתחמצנים. שמעת נכון, הבנת נכון. ערב נעים שלך לאה פינטו