אנא יעצו לי מה לעשות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/03/2008 | 19:39 | מאת: יהודה

אני מועמד לניתוח טבעת בבדיקות ובצילום וושת וקיבה נכתב: "רפלוקס קל עד אמצע הוושת" רופא 1-"לא ממליץ על טבעת. כי הרפלוקס יגבר ואתה לא תרגיש בנוח, אני ממליץ לך על שרבול". רופא 2-"אין שום בעיה אתה יכול לעשות ניתוח טבעת ולא תרגיש ברפלוקס", אני מעדיף טבעת שכן זהו ניתוח שיכול להיות הפיך ובשרבול לא יכול להיות הפיך.אנא יעצך לי מה לעשות.

03/03/2008 | 19:27 | מאת: בלה אגמון

שלום יהודה. עלך לפנות לפורום אחר. ישנם פורמוים בנושא של ניתוחים לקיצור קיבה ושם ישמחו לענות לך. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה