הרזיה ללא דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/02/2008 | 09:35 | מאת: דרור

שלום רב רציתי לשמוע על דרך להורדה במשקל אני שוקל 93 וגובהי 1.86 בן 33 ובתפריט היום יומי שלי אני אוכל בבוקר 2 כריכים עם אבוקדו או ביצה או משהו אחר(הלחם מחיטה מלאה) בצהרים אוכל בשר/דגים ופחמימות כמו פסטה,אורז,קוסקוס והכל מחיטה מלאה וכן סלט ירקות בערב אוכל מרק ירקות או פרוסה עם ממרח כלשהו או פשטידה כלשהי יש לציין כי הפסקתי לאכול גבינה ואני שותה בבוקר נס קפה ללא חלב קפה בשילוב כפית סוכר ותה לפעמים בשילוב כפית דבש פירות אני אוכל בין הארוחות תודה ויום טוב דרור

19/02/2008 | 22:08 | מאת: בלה אגמון

היי דרור. לא ברור לי למה את כותב את התפריט שלך? מה בידיוק אתה שואל? איך נוכל לעזור לך? אני מקווה ששמת לב לשם הפורום.

20/02/2008 | 08:30 | מאת: dror

בעיקרון רציתי לשאול איך זה עובד?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה