השמנה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/01/2008 | 14:31 | מאת: מיטל

שמי מיטל ואני בת 33 בריאה בדר"כ. בחודש שעבר עשיתי בדיקת דם. כל הערכים היו תקינים, פרט לסוכר שעמד על 70. אני צורכת ביום הרבה סוכר באוכל ובמידה ןאני לא אוכלת אני עצבנית, ועייפה. כמו כן סבתי ז"ל הייתה חולה בסכרת. וכשהייתי בהריון של בני הראשון הסוכר שלי עמד על 180. לאחרונה להפתח רעב בלתי נשלט אצלי, משקלי כיום הוא 61 וגבהי הוא 158. אני משמינה מיום ליום וקשה לי לשמור על המשקל והפה. משתדלת לעשות הליכות, אבל בגלל החורף זה מתעקב. מה עושים כדי "לסתום" תאבון והוריד את הצורך בתחושת המתוק? אנא עזרי לי, אני מיואשת מאוד... תודה

30/01/2008 | 15:15 | מאת: בלה אגמון

שלום מיטל יש לך בלגן מבפנים המתבטא גם בבלגן מבחוץ כרגע מצבך טוב מאד בדיקות תקינות כמו גם המשקל אבל המשפטים שאת אומרת עלולים לסבך אותך ולגרום בעיות איפה שאין . אני ממליצה מאד לעשות סדר

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה