השאלה היא: איך?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/01/2008 | 22:59 | מאת: שגית

אני מבינה את כל רעיון הגישה ומאוד מתחברת אליו. אני יודעת שהבעיה אצלי היא שאני בראש של דיאטה, אבל איך אני מצליחה לשנות את דרך המחשבה הזאת?? אני כל כך רוצה לצאת מהמעגל הזה של הדיאטות ולחזור לחיים שפויים עם הבנה והקשבה של גופי, ויודעת שכל זה יקרה רק כאשר אצא מהחשיבה הדיאטתית, אך כבר זמן לא מועט שאני מנסה ומנסה ופשוט לא מצליחה..

22/01/2008 | 07:43 | מאת: בלה אגמון

שגית שלום. התשובה היא מאד פשוטה לאיך . איך הופכים להיות נהגים - לומדים. איך הופכים להיות רופאים - לומדים. איך הופכים להיות מהנדסים - לומדים. כל שינוי עמוק מחייב תהליך של למידה. תהליך המורכב גם מידע וגם מחוויה , תהליך שבסופו את הופכת למשהו אחר. בגישה הזאת זה לא שונה - צריך לעבור תהליך של למידה אשר ישלב גם ידע וגם חוויה ואז תוכלי להשתנות - להפסיק להיות מנוהלת על ידי ראש של דיאטה, להתחיל לכבד את הגוף שלך ולנהל את האכילה שלך ממקום אחר לגמרה. שיהיה לך יום מקסים, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה