אגוזי יער

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/01/2008 | 12:32 | מאת: כרמית

שלום בלה ברצוני לדעת האם בשיטת ההרזיה ללא דיאטה אפשר לשלב בתפריט כל יום כפית ממרח אגוזי יער? או כף ממרח אגוזי יער? הריי זה דבר מאוד שמן. ב) לא קשור לפורום, אבל אגוזי יער זה בעצם אגוזי ברזיל? אשמח לדעת מה הם מכילים והאם רצוי לאכול ממרח כזה בבוקר עם הקפה כמובן, או שהקפה מבטל את ערכם התזונתי? המשך יום נעים

01/01/2008 | 17:25 | מאת: בלה אגמון

כרמית את פונה אלי כדאיטנית. זה לא כובע שאני לובשת בפורום הזה, ולכן לא אענה על השאלה לא מתוך רוע או קמצנות אלא מתוך רצון להשאיר את הפורום בגישה של הרזיה ללא דיאטה. יש מספר פורומים המנוהלים על ידי דיאטניות קליניות גם בדוקטורס וגם במקומות אחרים ואני בטוחה ששם ישמחו לענות לך. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה