לאה והשנה הנפלאה בחיי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/12/2007 | 18:44 | מאת: גבי מ.

לפני קצת יותר משנה נכנסתי לפורום הזה, אחרי 35 שנה של דיאטות שונות ומשונות. בעיקר התעללות בגופי ובנפשי תהיתי מה זאת אומרת "הרזיה ללא דיאטה", כמובן שהייתי ספקנית היתכן שיש משהו ש-אני! לא יודעת עליו. הרי היה לי "דוקטורט" בדיאטה בעיקר בתיאוריה, למעשה הייתי שמנה ומתוסכלת ש"כבר שום דבר בעולם לא ישפיע עלי"....... הסקרנות לא הרפתה ממני לאחר שקראתי בפורום ולא הצלחתי להבין איך אני משלבת את הרעיון הזה שנשמע נפלא ומסתורי, פניתי ללאה ואז נגלה לי עולם קסום. מאז אני מתהלכת כל יום כשחיוך ענק מרוח על פניי. התחלתי ללמוד את השיטה בעזרתה של לאה שהיא מקצוענית, רגישה ועדינה וכך לאט לאט בקצב האישי שלי ובעזרת הכלים שלאה לימדה אותי הבנתי שאוכל קשור בהרבה גורמים בחיי כגון: אמונות, גבולות, ערכים, הקשבה. פירקנו לגורמים את הקשיים שעמדו בדרכי, לאט לאט התחלתי להיות קשובה לגופי, לכבד את גופי ואת צרכיו והדבר החשוב מכל לאהוב את עצמי ואת גופי. היום אחרי ירידה מאד משמעותית במשקל אני נראית מיליון $$$, אוכלת יפה וה-כ-ל, ממגון המאכלים שאני חפצה ובעיקר אוכל משובח! לא נמנעת מכלום ובעיקר נהנית!!! ההנאה הזאת מוקרנת מבפנים החוצה ונראית על פניי. זהו אחד השינויים המשמעותיים שעשיתי בחיי, שינוי בחשיבה שהניב תוצאות נפלאות והעצמה אישית. לשנה האזרחית החדשה שבפתח מאחלת הצלחה, הנאה ושמחה. גבי

29/12/2007 | 20:54 | מאת: לאה פינטו

גבי המקסימה כל-כך מוזר לכתוב לך בפורמט הזה. את אכן נראית מיליון דולר ומי כמוני יודעת כמה בפנים הכל זהב. מודה לך על השיתוף - אשר ממלא באופטימיות ובתחושת עוצמה. מודה לך על הפרגון ועל שבאת ועל שהינך. אני עושה בראשי סריקה מהירה על כברת הדרך שעשית ונפעמת. זה וואוו. ההתמסרות על אף הספקנות, הפתיחות והנכונות על אף הפחד , הסבלנות הרבה והמרחב שלמדת לתת לעצמך - כל אלה ראויים לציון ולשבח. בהערכה ובאהבה רבה שלך לאה

29/12/2007 | 21:42 | מאת: בלה אגמון

גבי המקסימה. למרות שאני לא מכירה אותך אני רוצה להודות על שבחרת לשתף אותנו בתהליך שעברת עם לאה על הצלחה שלך שאת משתפת בה את כולם ועל כך שאנשים יראו שאפשר באמת אפשר ליצור שינוי עמוק ואמיתי בלי דיאטה. תודה רבה לך ותמשיכי להנות מהפירות של עבודה לא פשוטה שבודאי עשיתן יחד. ברכותי. בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה